Selecteer een pagina

Bekijk al onze projecten

The Mall of the Netherlands

Realisatie van het grootste winkelcentrum van Nederland. 12 tot 14 miljoen consumenten per jaar die zich laten verrassen, vermaken en inspireren in het grootste (117.000 m2!) winkelcentrum van Nederland. 

Airside Pier Schiphol

Een gloednieuwe pier zet de toon voor het toekomstige Schiphol: efficiënt ingericht, duurzaam en vol karakter en comfort voor reizigers. Aan de nieuwe pier – met alle voorzieningen lijkt het wel een terminal – kunnen aan de ene zijde 5 narrow-body vliegtuigen boarden, en aan de overzijde ofwel 6 narrow-body vliegtuigen ofwel 3 van het allergrootste formaat. Aan Ballast Nedam de vraag dit slimme en aantrekkelijke ontwerp te realiseren.

Rechtbank Amsterdam

Het huidige complex van de Rechtbank Amsterdam is sterk verouderd. Daarom krijgt de grootste rechtbank van Nederland een compleet nieuw onderkomen op dezelfde locatie aan de Zuidas met een kantoorgebied, zittingszalen, verhoorkamers en een gehechtengebied.

Diemen Zuid

Het huidige complex van de Rechtbank Amsterdam is sterk verouderd. Daarom krijgt de grootste rechtbank van Nederland een compleet nieuw onderkomen op dezelfde locatie aan de Zuidas met een kantoorgebied, zittingszalen, verhoorkamers en een gehechtengebied.

Galaxy Tower

Tussen het station en de Jaarbeurs bouwen we een nieuwe eyecatcher: de Galaxy Tower. Een 92 meter hoge toren met een ondergrondse parkeergarage en op de eerste etages een luxe Amrâth Hôtel met 266 kamers, twee restaurants, drie meeting rooms, sauna, zwembad en fitness. Daarboven komen 317 appartementen. De toren heeft een opvallende open structuur met daktuinen, en wordt volledig bekleed met keramiek.

CPO AMSTELBEST

Samen met en voor CPO_vereniging Amstelbest gaat Van Bekkum 10 appartementen / loftwoningen en een parkeerkelder realiseren in het Amstelkwartier in Amsterdam. Naar ontwerp van WE architecten kenmerkt het project zich door hoge plafonds, riante vides en grote balkons.

Jongerenwoningen Groningen Woldring

Maar liefst 435 appartementen voor jongeren zijn er gebouwd in Groningen. Voor Woldring United B.V. bouwt Van Wijnen het complex van vijftien woonlagen met jongerenwoningen Groningen waarbij aan de voorkant vier ruimtes zijn voor commerciële exploitatie voor restaurants en winkels. Inpandig vind je er een fitnesscentrum met sauna voor de bewoners.

European Patent Office

In Rijswijk staat het nieuwe kantoor van de grootste internationale organisatie in Nederland, het European Patent Office (in het Nederlands: EOB – Europees Octrooi Bureau). Het 27 verdiepingen tellende kantoorgebouw is het resultaat van een integrale samenwerking tussen TBI-ondernemingen J.P. van Eesteren en Croonwolter&dros. De combinatie is in de bijzondere contractvorm UAV-gc verantwoordelijk voor zowel het ontwerp, de engineering als de realisatie. De nieuwbouw van 85.000 vierkante meter biedt ruimte voor 1.950 medewerkers in twee hoofdstructuren: New Main, het hoofdgebouw, en New Hinge, een lager gedeelte waarin onder andere het bedrijfsrestaurant, een atrium met binnentuin en hoorzittingskamers huizen.

Ontdek wat een samenwerking u kan opleveren